Automation Expo på expectrum i Västerås

Stora Enso

Den 16 juni håller vi Automation Expo på expectrum i Västerås. Denna gången kommer expot att kombineras med intressanta föredrag.

Vi håller till i the Hub på expectrum där vi får plats med både utställande företag samt ett Speaking Corner där intressanta föreläsare från organisationer och företag presenterar sina verksamheter och hur de stöttar företag. Programmet är inte till fullo färdigt men redan nu kan vi presentera Enterprise Europe Network där Emma Göllas och Visar Hoxha berättar om deras arbete kring exportstöd till företag. Vi erbjuder även rundvandringar på expectrum där deltagarna bland annat får se den aktivitetsbaserade arbetsytan. Programmet uppdateras fortlöpande i besökarinbjudan.

På kvällen är det dags för automationsbranschens egen utekväll - Night Aut där vi roar oss och äter gott tillsammans med kollegor och samarbetspartners. Inbjudan kommer inom kort.

Utställande företag tilldelas ett bord samt plats för två rolluper. Anmäl er i god tid innan expot så kan vi gemensamt verka för ett bra arrangemang med högt intresse. För besökare är inträdet fritt och vi bjuder på en lättare lunch.

Tillsammans skapar vi nya kontakter och detta kräver en insats från er som deltar som utställare. Ni ansvarar för att bjuda in era kunder och kollegor samt sprida inbjudan i era nätverk. Automation Region skickar ut inbjudan via e-post och marknadsför aktiviteten i närområdet genom utskick.

Varmt välkommen!

Affärsutvecklingsgruppen, Automation Region

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, tisdagen den 16 juni 2015.

Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås (parkering finns i P-hus i samma byggnad)

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.