Automation Expo på expectrum i Västerås

expectrum i VästeråsDen 16 juni håller vi Automation Expo på expectrum i Västerås. Denna gången kommer expot att kombineras med intressanta föredrag. Vi håller till i the Hub på expectrum där vi får plats med både utställande företag samt ett Speaking Corner där intressanta föreläsare från organisationer och företag presenterar sina verksamheter och hur de stöttar företag.

Programmet startar med en mycket intressant inblick i Kinas förändringsresa med fokus på Technology Transformation och Made in China 2025 och presenteras av Kinesiska ambasadens handelsattaché Mr. Li Guangjun.

Erik Jonuks från Almi Företagspartner Mälardalen informerar om Innovationscheckar som används av företag för att kunna anlilta extern kompetens. Emma Göllas från organisationen Enterprise Europe Network berättar om deras arbete kring exportstöd till företag. Vi erbjuder även rundvandringar på expectrum där deltagarna bland annat får se den aktivitetsbaserade arbetsytan.

Program

11.00 – Automation Expo öppnar
11.15 – Technology Transformation och Made in China 2025
11.30 – Rundvandring på expectrum. Anmälan sker på plats. (ca 30 min)
12.00 – Almi om Innovationscheckar
12.15 – Enterprise Europe Network om internationaliseringsstöd
13.30 – Rundvandring på expectrum. Anmälan sker på plats. (ca 30 min)
14.00 – Avslut

På kvällen är det dags för automationsbranschens egen utekväll - Night Aut där vi roar oss och äter gott tillsammans med kollegor och samarbetspartners. Inbjudan hittar du här »

Tillsammans skapar vi en mötesplats för nya kontakter och samarbeten. Automation Expo är öppet för allmänheten, deltagandet är gratis och vi bjuder på en lättare lunch. Vi ser gärna att du anmäler dig via fliken här ovan så att vi kan beräkna förtäringen.

Lista över utställande företag »

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling i Automation Region

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, tisdagen den 16 juni 2015.

Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås (parkering finns i P-hus i samma byggnad)

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.