Night Aut 2015

Välkommen på automationsbranschens egen utekväll – Night Aut! Den 16 juni händer det, den här gången träffas vi på expectrum på Kopparbergsvägen i Västerås (Skrapan). Vi laddar för en trevlig afton med spännande aktiviteter, mat och dryck, överraskningar och glada automationsvänner! Under kvällen kommer bland annat Anders Sjöberg från Digital Mechanics att tala om 3D-print i ett annorlunda diskussionsforum – ta med dina klurigaste frågor om 3D! Utöver detta bjuder vi på flera spännande aktiviteter men framför allt blir det gott om tid för mingel med automationskollegor. Vi avrundar vid 20-tiden och då finns möjlighet att fortsätta festligheterna i Lobbybaren hos hotell Plaza.

Samma dag – den 16 juni mellan kl 11.00 och 14.00 – arrangeras också Automation Expo på expectrum. Den som önskar en heldagsdos med automation besöker naturligtvis först expot och ansluter sedan klockan 16:30 till Night Aut!

OBS! Sista anmälningsdag den 12 juni!

Varmt välkommen!

Processledningen
021-15 17 67, anna.sandberg@automationregion.com
    

Praktisk information

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Datum: Den 16 juni 2015

Tid: 16.30 till 20.00 (cirka)

Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås

Kostnad: 250 kr för medlemmar, 500 kr för övriga (i kostnaden ingår en enklare middag)

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.