För femte året i rad arrangeras Sveriges rekryteringsmässa för ingenjörer – Jobb Shop. Mässan hålls den 20 september 2015 på expectrum i Västerås. Boka din utställarplats redan nu för bästa synlighet i annonser och utskick.

Jobb Shop är mötesplatsen för företag som söker nya medarbetare och för ingenjörer som söker nya utmaningar. Under tre timmar får du som utställare möjlighet att möta och integrera med din framtida arbetstagare. Under mässan, som arrangeras på expectrum i Västerås, ges möjlighet till såväl spontana möten på den öppna utställningsytan som till avskilda samtal.

Mässan kommer främst att marknadsföras i de kanaler som tidigare visat sig attrahera flest besökare – tidningen Ny teknik, regional media, sociala medier, e-postutskick samt via företags- och alumninätverk.

Som utställare får du:

  • Möten med dina framtida medarbetare
  • Cirka 4 kvm yta där ni kan presentera ert företag
  • Företagspresentation och logotyp på www.jobbshop.com
  • Marknadsföringspaket för webb
  • Lunch och eftermiddagsfika
  • Ett ståbord och två stolar
  • WiFi och eluttag

Deltagaravgiften för utställare är 12 000 kr exkl. moms. Företag som anmäler sig innan den 1 juli får företagsnamnet publicerat i annonsen i Ny Teknik. Anmäl ditt företag via e-post till info@jobbshop.com. Sista anmälningsdag är den 1 september. Frågor besvaras av Anna Sandberg på Automation Region, anna.sandberg@automationregion.com eller 021-15 17 67.

Besök Jobb Shops hemsida »
Utställarinbjudan som pdf »

Jobbshop arrangeras av Västerås Science Park, Jobba i Västerås, Handelskammaren Mälardalen och Automation Region.
  
Jobbshop arrangeras av Västerås Science Park, Jobba i Västerås, Handelskammaren Mälardalen och Automation Region.

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.