Automation Expo på Robot Application Center

Robot Application Center i Eskilstuna

Den 17 september håller vi Automation Expo på Robot Application Center i Eskilstuna. Programmet är ännu inte spikat men som vanligt kommer vi att bjuda en eller flera intressanta föreläsare. Programmet uppdateras fortlöpande i besökarinbjudan.

Robot Application Center (RAC) är en mötesplats som drivs av Robotdalen på Munktell Science Park. Här satsar näringsliv och högskola på forskning och utveckling av robotbaserad automation för svensk tillverkningsindustri, med siktet inställt på lösningar i världsklass. Här finns toppmoderna robotar utrustade med den senaste tekniken för utveckling av framtidens automations-processer för hela kedjan; från material till logistik, fixturering och bearbetning.

Utställande företag tilldelas ett bord samt plats för två rolluper. För besökare är inträdet fritt och vi bjuder på en lättare lunch.

Anmäl er i god tid så kan vi gemensamt verka för ett bra arrangemang med många besökare utifrån. Ni ansvarar för att bjuda in era kunder och kollegor samt sprida inbjudan i era nätverk. Automation Region skickar ut inbjudan via e-post och marknadsför aktiviteten i närområdet genom utskick.

Varmt välkommen!

Affärsutvecklingsgruppen, Automation Region

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdagen den 17 september 2015.

Plats: Robot Application Center, Munktell Science Park, Portgatan 3, Eskilstuna

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.