Automation Expo på Robot Application Center

expectrum i VästeråsDen 17 september bjuder Automation Region, Västerås Science Park, Robotdalen och MITC in till Automation Expo i Eskilstuna. Denna gången kommer expot att kombineras med intressanta föredrag. Ett tiotal företag kommer att ställa ut och visa upp sina verksamheter under dagen. För dig som besökare är det fritt inträde och vi bjuder på en lättare lunch.

Robot Application Center (RAC) är en mötesplats som drivs av Robotdalen på Munktell Science Park. Här satsar näringsliv och högskola på forskning och utveckling av robotbaserad automation för svensk tillverkningsindustri, med siktet inställt på lösningar i världsklass. Här finns toppmoderna robotar utrustade med den senaste tekniken för utveckling av framtidens automations-processer för hela kedjan; från material till logistik, fixturering och bearbetning.

Programmet startar med en intressant inblick hur RAC kom till och hur det kan användas idag, föredraget hålls av Erik Hellström. Därefter kommer Niklas Sikström från Create Business Incubator att berätta om verksamheten och vilka erbjudanden de har till dig som företagare.

Program

11.00 – Automation Expo öppnar
12.00 – Erik Hellström berättar om Robot Application Center
12.15 – Lättare lunch
13.00 – Niklas Sikström berättar om Create Business Incubator
14.00 – Avslut

Tillsammans skapar vi en mötesplats för nya kontakter och samarbeten. Automation Expo är öppet för allmänheten, deltagandet är gratis och vi bjuder på en lättare lunch. Vi ser gärna att du anmäler dig via fliken här ovan så att vi kan beräkna förtäringen.

Lista över utställande företag »

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling i Automation Region

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdagen den 17 september 2015.

Plats: Munktell Science Park, Portgatan 3, Eskilstuna (parkering finns i anslutning till expot)

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: PDF för utskrift »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.