Automation Expo i Arboga med SAAB som värd - fullbokat för utställare

Robotmuseet i Arboga

Torsdagen den 19 november bjuder Automation Region in till ett annorlunda Automation Expo. Expot hålls på Robotmuseet i Arboga där delar av Arbogas industrihistoria visas upp. En historik som har stark koppling till SAAB och den verksamhet som bedrivs i Arboga än idag.

Värd för eventet är SAAB i Arboga och under Automation Expo kommer flera representanter från SAAB att finnas på plats. Olle Ytterberg och Catarina Lindholm berättar om verksamheten hos SAAB och de utmaningar och möjligheter man ser framöver. Programmet är ännu inte helt spikat och det kommer inom kort att publiceras i besökarinbjudan. Fredrik Bruhn är adjungerad professor i robotik och flygelektronik och håller ett föredrag om pålitligheten inom industriell IoT.

Automation Expo kommer denna gången ha en annorlunda inramning där de utställande företagen har montrar i den permanenta utställningen på Robotmuseet. Det innebär att expot kommer att vara utspritt i flera olika rum. Utställande företag tilldelas ett ståbord samt plats för en rollup (OBS, endast en rollup denna gång). För besökare är inträdet fritt och vi bjuder på en lättare lunch.

Anmäl er i god tid så kan vi gemensamt verka för ett bra arrangemang med många besökare utifrån. Ni ansvarar för att bjuda in era kunder och kollegor samt sprida inbjudan i era nätverk. Automation Region skickar ut inbjudan via e-post och marknadsför aktiviteten i närområdet genom utskick. Automation Expo i Arboga sker i nära samarbete med SAAB, Arboga Kommun och näringslivsenheten i Arboga.

Varmt välkommen!

Affärsutvecklingsgruppen, Automation Region

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdagen den 19 november 2015.

Plats: Robotmuseet i Arboga, Glasbruksgatan 1. Parkering finns i anslutning till expot.

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.