Möte i Forsknings- och innovationsgruppen

Med anledning av att Automation Region fick grönt ljus på att lämna in en fullständig ansökan till Vinnovas VINNVÄXT-utlysning, kallar innovationsgruppen till möte den 18 november. Dagordningen kommer att i huvudsak röra innehållet i VINNVÄXT-ansökan och din medverkan är viktig. Syftet med mötet är att konkretisera aktiviteter och utvecklingsmöjligheter för näringsliv och akademi.

Vad är VINNVÄXT? Information från VInnova: VINNVÄXT är en konkurrensutsatt tävling för regioner. Syftet med programmet är att främja hållbar tillväxt i regioner genom att utveckla internationell konkurrenskraft inom specifika tillväxtområden. De vinnande initiativen får tio års finansiering med mellan 4 och 10 miljoner kronor per år. Målet är att vinnarna ska ha etablerats som nationellt och internationellt starka och attraktiva innovationsmiljöer inom tio år.

För att vi ska kunna beräkna luncherna vill vi att du anmäler dig genom att klicka på länken ovan "Jag vill anmäla mig". För frågor eller för att anmäla eventuell specialkost, kontakta Anna Sandberg, anna.sandberg@automationregion.com

Varmt välkommen!

Karolina Winbo, processledare
021-10 73 77, karolina.winbo@automationregion.com
 

Praktisk information

Tid: onsdagen den 18 november 2015, kl 11.00 - 12.45

Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås (Skrapan)

Denna aktivitet är endast öppen för medlemmar i Automation Region.

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.