An unexpected christmas@expectrum

Julmingel på expectrum den 15 decDen 15 december är det julmingel på expectrum i Västerås, ett 20-tal organisationer bjuder in till evenemanget. Automation Region hälsar medlemmar och samverkanspartner välkomna.

Programmet för årets julmingel på expectrum är på plats och det bjuds bland annat på föreläsning av framtidstomten själv – Mikael Ahlström, grundare av Hyper Island och serieentreprenör inom digital medie­industri. Mikael stod för en mycket uppskattad föreläsning vid Automation Summit och vi är glada att åter se honom i Västerås.

Precis som förra året delar Svenskt Näringsliv ut pris till årets mest företagsamma person. Dessutom mingelmat och besök av Ulf Stenerhag och hans projekt Not For Sale Ale. Välkommen till expectrum från klockan 16.00 och framåt.

Se hela programmet och anmäl dig här.

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.