Automation Expo i Nyköping med Eberspächer

EbersprächerBoka in den 10 mars i kalendern, då är det nämligen dags för Automation Expo hos Eberspächer Exhaust Technology Sweden AB i Nyköping. Företaget arbetar bland annat med fordonselektronik, integration med databussystem, avgasteknik, fordonsvärmare och klimatsystem för bussar. På fabriken i Nyköping arbetar man specifikt med avgasteknik för tunga fordon.

Denna gång är vi på plats i företagets lokaler och det finns möjlighet att se fabriken i en guidad rundvandring. Flera representanter från företaget finns på plats och Senior Manufacturing Engineering Manager Stephan Backhaus kommer att hålla en presentation om företaget och dess utmaningar framåt. Programmet uppdateras fortlöpande i besökarinbjudan.

Magnus Wiktosson, professor i produktionssystem vid Mälardalens högskola håller föredraget “Industriell digitalisering” där han vrider på begreppen kring den fjärde industriella revolutionen.

Anmäl er i god tid så kan vi gemensamt verka för ett bra arrangemang med många besökare utifrån. För besökare är inträdet fritt och vi bjuder på en lättare lunch. Ni ansvarar för att bjuda in era kunder och kollegor samt sprida inbjudan i era nätverk. Automation Region skickar ut inbjudan via e-post och marknadsför aktiviteten i närområdet genom utskick. Automation Expo i Nyköping sker i samarbete med Eberspächer, Nyköpings kommun och Mälardalen Industrial Technology Center – MITC.

Anmäl dig som utställare redan nu, antalet utställarplatser är begränsat! Utställande företag tilldelas ett bord samt plats för två rollupper. Rundvandring för utställare sker innan expot öppnar, klockan 10.00-10.45.

Varmt välkommen!
Affärsutvecklingsgruppen i Automation Region

Praktisk infomation

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdagen den 10 mars 2016.

Plats: Eberspächer Exhaust Technology Sweden AB, Flättnaleden 6.
(Parkering finns i anslutning till expot.)

Mer information: kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en samverkansplattform vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar även för att marknadsföra regionens automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.