Införande av nytt i produktionssystemet

Konferens i Eskilstuna den 30 november

Välkommen till en konferens inom produktions- och produktutveckling, arrangerad av Mälardalen Industrial Technical Center (MITC) och Automation Region. "Införande av nytt i produktionssystemet" är temat och vi ser fram emot en dag med möjlighet till givande kunskapsutbyte inom digitalisering, industrialisering och nya material i produktionsprocesser.

Karolina Winbo, processledare · 021-10 73 77 · karolina.winbo@automationregion.com
 

Praktisk information

Tid: Onsdag den 30 november 2016, kl 13.00 - 17.00

Plats: Sal Filen, hus Verktyget, Mälardalens högskola, Smedjegatan 37, Eskilstuna

Anmälan: Så snart som möjligt via MITC:s hemsida »

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

Agenda

  • Välkommen
  • Nyckeln till framgång är tillgång på kompetens
  • Valbart konferenspass 1 – A) Möjligheter och risker med digitalisering, B) Utmaningar och möjligheter med nya tillverkningsmetoder
  • Fika och mingel
  • Valbart konferenspass 2 – C) Produktintroduktion, D) Nya material påverkar krav på produkter och produktionssystem
  • Sammanfattning av dagen

Gästföreläsare

Hanna Carlsson från avdelningen för Global Industrial Development på Scania är en av dagens gästföreläsare. Hon delar med sig av sitt arbete med Scanias Technology Road Map (TRM), vilket utgör en betydande del av en långsiktig uppbyggnad av kompetens inom bland annat produktion.

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar för att marknadsföra svensk automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.