Domnarvsgården i Borlänge och ABB:s Yumi

Automation Expo i Borlänge – utställarinbjudan

Trender robotik · Slutkunder berättar om sin automation · Den kollaborativa roboten YuMi

Robotdalen, FindIT och Automation Region bjuder in till expo på Domnarvsgården i Borlänge den 9 mars. Expot är en del av Automationsutmaningen, ett program som stöttas av Tillväxtverket, och målgruppen för besökare är små och medelstora företag i Dalarna och Gävleborg. Under förmiddagen arrangerar Robotdalen ett seminarieprogram där Automationsutmaningen introduceras. Separat anmälan till seminarieprogrammet på Robotdalens hemsida.

15-20 utställare visar automationsmöjligheter med moderna komponenter och system, speciellt inriktat på snabba omställningar och kollaborativa lösningar.

Exponeringen av era produkter ska få plats på ett bord (120 x 60 cm) och det finns också utrymme för upp till två rolluper per utställare.  

Varmt välkommen!
Affärsutvecklingsgruppen, Automation Region
  

Anmälan för utställare: Så snart som möjligt via länken ovan

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms

Tid: Expot är öppet mellan klockan 12.00 och 14.30, torsdagen den 9 mars 2017

Plats: Observera ny plats – Domnarvsgården, Kontorsviksvägen 1 i Borlänge [karta]

Mer information: Kontakta Karin Wiik, 021-15 17 27, 073-021 61 82, eller karin.wiik@automationregion.com

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar även för att marknadsföra regionens automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.