Kompetenshub – industriell IoT och molntjänster

Tillsammans med RISE SICS lanserar Automation Region konceptet kompetenshub – en mötesplats där dagens och framtidens teknik diskuteras med experter från akademi, institut och företag. Initiativet erbjuder en möjlighet för företag, akademi och offentlig sektor att möta aktuella utmaningar och dra nytta av den pågående digitaliseringen.

Under våren 2017 lanseras ett första kompetenshub inom ”industriell IoT och molntjänster” via tre träffar där professor Hans Hansson, Mälardalens högskola, och Kristian Sandström, forskare på RISE SICS, medverkar som experter. Företag och organisationer som är engagerade inom detta område bjuds nu in för att bredda diskussionerna och identifiera gemensamma intresseområden och utvecklingsprojekt.

Gruppen är begränsad till 10 personer och vi förbehåller oss rätten att prioritera bland de anmälda för att erhålla en blandning med representater från akademi, näringsliv och samhälle. Observera att anmälan gäller för samtliga tre tillfällen – den 20 mars, den 3 april och den 24 april mellan kl 8.30 och 10.30.
    

Praktisk information

Tid: Den 20 mars, den 3 april samt den 24 april mellan kl 8.30 och 10.30.

Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås

Anmälan: Så snart som möjligt via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Upplysningar: Karolina winbo, karolina.winbo@automationregion.com

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar för att marknadsföra svensk automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.