Automation Regions öppna aktiviteter

Industrimötet Östersund

Industrimötet Sverige™ · 2021-10-20

Genom initiativet Industrimötet Sverige™ samlar Automation Region företag, organisationer och investerare i samtal kring utveckling och kritiska tillväxtfaktorer inom industriell teknologi. Den 20 oktober möter vi industriföretag i Östersund för en workshop om industriell utveckling. Vi summerar resultatet från workshoppen i ett öppet möte med representanter från regionens företag, akademi och offentlig sektor.

Mer information och anmälan

Standarder för digitaliserad industri – goda exempel

Workshop · 2021-10-21

Under workshoppen ges praktiska exempel på arbetssätt som har gett positiva resultat. Goda erfarenheter presenteras från Sandvik och Syntell som använder standarder och även medverkar i standardutveckling. Dessutom presenteras forskningsresultat kring standarders roll för informationsdelning inom produktion.

Mer information och anmälan

Syntetiskt data och AI inom industriella system

Webbinarium · 2021-11-17

Automation Region och RISE bjuder in till ett interaktivt webbinarium om syntetiskt data och AI inom industriella system. Till skillnad mot traditionellt data som består av verkliga observationer är syntetiskt data konstruerat. Motiv till att använda syntetiskt data kan till exempel vara kostnad för att inhämta verkliga observationer, integritetsfrågor eller data kopplat till något som inträffar sällan.

Mer information och anmälan