Nytt nätverk för produktföretag som vill utveckla sin tjänsteverksamhet

Notis · 2021-02-18

Nu startar Automation Region ett kompetensnätverk för produktföretag som vill utveckla sin tjänsteverksamhet.

− Nätverket är ett perfekt sätt att utveckla kunskap, ta del av erfarenheter och jobba strukturerat med omvärldsbevakning kring frågor som rör tjänsteområdet, säger Elin Asplund, ansvarig Affärsutveckling på Automation Region.

Kompetensnätverket har utvecklats utifrån kursen Tjänsteaffären – en utbildning som hjälper produktföretag att tjänstefiera sin verksamhet. Utbildningen startades hösten 2020 av Automation Region och drivs nu vidare som uppdragsutbildning av Christer Nygren, Mälardalens högskola, och Bernt Gustin, Cordevo AB. Duon kommer även att hålla i träffarna i det nya kompetensnätverket.

− Vi startar nätverket som en komplettering till utbildningen Tjänsteaffären för att kunna erbjuda våra produktfokuserade medlemsföretag ett forum att diskutera tjänstefrågor, fördjupa sig inom olika områden och dela erfarenheter med varandra, säger Elin Asplund.

Kompetensnätverket, som har ett begränsat antal platser, kommer att träffas digitalt vid tre tillfällen under våren 2021, med start den 10 mars. Deltagande är kostnadsfritt.

Kontakta Elin Asplund − elin.asplund@automationregion.com − för att anmäla dig.