Välbesökt Rekryteringsmässa

Notis · 2009-03-30

Den 5 mars hölls Rekryteringsmässa i Västerås där Automation Region representerades utav Gertrud Fager och Helena Jerregård. Förvånansvärt många personer besökte vår monter och visade ett stort intresse för automationsbranschen och möjligheten att komma i kontakt med våra 25 medlemsföretag.

Andra visade intresse för de kommande utbildningarna i automation som är under framtagande på Mälardalens högskola (se artikel i detta nyhetsbrev). Det 40-tal broschyrer som vi hade med oss tog slut redan efter första timmen! Därefter hänvisade vi till vår hemsida samt samlade in e-postadresser till personer som ville veta mera eller var intresserade av att komma på aktiviteter som Automation Region anordnar.

Totalt besöktes mässan av över 12.000 personer; många bussades till Västerås från varseldrabbade orter i landet, vilket gjorde att vi träffade många kompetenta personer alltifrån Luleå till Göteborg. Som ett efterspel till mässan har Automation Region blivit erbjudna att delta som ”Veckans företag” hos Västerås stads Arbetsmarknadsavdelning med syftet att sprida budskapet om hela automationsbranschen med utgångspunkt från den kartläggning vi presenterade i början av mars.