Medlemmars och partners aktiviteter

Som medlem, stödorganisation eller partner till Automation Region har du möjlighet att marknadsföra kommande aktiviteter på Automation Regions webbplats. Registrera förslag här → 

Samverka med ett av de mest innovativa länderna i världen

Informationsmöte i Stockholm 2019-06-18 · Arrangeras av Vinnova

Information om hur du som företagare kan samarbeta med Sydkorea, ett av väldens mest innovativa länder. Du kan delta på plats hos Vinnova eller via webbinarium. Under hösten 2019 anordnar Vinnova en resa och ett matchmaking-event i Seoul. Huvudsyftet med resan är att ge svenska aktörer en möjlighet att träffa potentiella koreanska projektparter.

Licensiering och patentförsäljning – Hur gör man?

Seminarium i Västerås 2019-06-18 · Arrangeras av Västerås Science Park/Välfärd & Hälsa

I juni och i augusti arrangerar Västerås Science två workshops för grupper av företag och innovatörer som vill fördjupa sig inom licensiering och patentförsäljning. Deltagarna får hjälp med att ta fram en övergripande plan för kommersialiseringen av sin innovation.

Frukostmöte om cybersäkerhet inom automation

Frukostmöte i Lund 2019-06-18 · Arrangeras av Rockwell Automation

Fokus på cybersäkerhet inom automation har ökat kraftigt de senaste åren – men hur ska man gå tillväga? Vad är nytt, vad kräver lagen och hur kan du öka din cybersäkerhet i praktiken?

Frukostmöte om cybersäkerhet inom automation

Frukostmöte i Stockholm 2019-06-25 · Arrangeras av Rockwell Automation

Fokus på cybersäkerhet inom automation har ökat kraftigt de senaste åren – men hur ska man gå tillväga? Vad är nytt, vad kräver lagen och hur kan du öka din cybersäkerhet i praktiken?

Nya generationers förslag på smarta affärsmodeller

Presentation i Västerås 2019-06-28 · Arrangeras av Rise, Västerås stad, Västerås Science Park och Automation Region

I Framtidsverkstad får företag koncept framtagna av gymnasieungdomar baserat på företagens utmaningar. Ungdomarna arbetar i team under tre veckor och sätter sig in i företagets situation, utmaningar och möjligheter. Den 28 juni är du välkommen att delta när gymnasieungdomarna presenterar sina koncept för framtidens utmaningar. För mer information kontakta samia.dahiridriss@ri.se

PiiA Summit

Konferens i Västerås 2019-10-08 · Arrangeras av PiiA / Rise

PiiA Summit är samlingspunkten för intressenter inom svensk processindustri och årskonferens för det strategiska innovationsprogrammet PiiA. Det är en mötesplats för företag och forskningsparter som vill medverka till strategisk förnyelse inom PiiA:s område. Under konferensen lyfter vi fram projekt utförda inom programmet och diskuterar gemensamma utmaningar och best-practice lösningar kopplade till digitalisering och automation av Sveriges största produktionsapparat – processindustrin.