Vi söker affärsutvecklare till Skellefteå

Notis · 2021-11-23

Nu förstärker vi vårt nationella fokus och erbjudande genom att etablera en regional nod i Skellefteå. För utveckling av den nya verksamheten i Västerbotten och Norrbotten söker Automation Region en affärsutvecklare på konsultbasis. Uppdraget innebär att du är ansvarig genomförande av projekt och marknadsaktiviteter samt uppbyggnad av infrastruktur för samarbete och spridning av resultat.

Vi söker dig som har gedigen branschkunskap och förståelse för industrins utmaningar och möjligheter inom den digital transformationen. Uppdraget förutsätter även ett uppdaterat kontaktnät inom näringsliv, akademi och offentlig sektor samt inom det offentliga innovationssystemet i Västerbotten och Norrbotten.

Uppdraget omfattar 50 procent av heltid på konsultbasis och utförs på plats i Skellefteå med viss del resor och distansarbete.

Exempel på ansvarsområden:

  • Initiera, genomföra och synliggöra aktiviteter i Västerbotten och Norrbotten
  • Identifiera möjliga inflöden av innovationsidéer
  • Delta som representant för Automation Region i samarbeten och arbetsgrupper inom de lokala innovationssystemen
  • Delta i arbetet med att vidareutveckla Automation Regions affärsplan
  • Utveckla relationer med kunder och partner

Upphandlingen sker via Visma TendSign. Där finns även en fullständig beskrivning av uppdraget samt instruktioner för ansökan. Vi tar emot ansökningar till och med den 2 januari 2022.

Välkommen att söka!

Frågor?

Catarina Berglund
Processledare, Automation Region
catarina.berglund@mdh.se
070-831 06 62