Affärsutvecklingsgruppen söker medlemmar

Notis · 2014-08-29

Höstens första möte i Automation Regions Affärsutvecklingsgrupp vittnar om att marknaden är på väg upp igen efter en något haltande vår. Representanter från CAG, Novotek, Motion Control och Acando fanns med på mötet som hölls i Acandos lokaler i Melkerhuset. Nytt koncept för hösten är att gruppens medlemmar turas om att husera mötet, som genomförs över lunch.

På mötet diskuterades bland annat kommande evenemang och idéer för nya aktiviteter. Aktuellt just nu är bland annat Automation Expo i Strängnäs den 18 september, frukostmöte på expectrum den 2 september och Jobbshop den 21 september.

Gruppen välkomnar fler representanter från Automation Regions medlemsföretag. Med bredare förankring i nätverket finns det möjlighet att skapa fler aktiviteter som genererar affärer. De som är intresserade av att delta i gruppens arbete eller medverka vid enstaka möten är välkomna att kontakta ordförande Christer Gerdtman på Motion Control, christer.gerdtman@motioncontrol.se.

Affärsutvecklingsgruppen
Delar av den muntra Affärsutvecklingsgruppen vid möte på Acando den 18 augusti. Från vänster: Soran Rashidzadeh, Christer Gerdtman och Per Olow Ohlson.