När du anmäler dig till denna aktivitet så kommer ditt namn och din organisation visas i en offentlig deltagarlista, se ovan "Vilka kommer?". Syftet är bland annat att skapa goda förutsättningar för nya kontakter mellan deltagare, arrangörer och talare. Deltagarnas namn visas fram till 30 dagar efter genomförandedatum. Genom att markera rutan nedan kan du välja att anmäla dig utan att visa ditt namn i den offentliga deltagarlistan.

Namn Organisation
Bernt Henriksen Automation Region
Per Wincent Heidenhain Scandinavia AB
Lars Krantz LKz Consulting
Thomas Nilsson Ledai AB
Mats Mansson Pepperl-Fuchs AB
Joakim Björlund Pfizer AB
Fredrik Allard SICK AB
Magnus Åkerberg Sandvik AB
Stefan Liss Siemens AB
Maria strömqvist Westinghouse
Erik Stridell byBrick
Totalt 11 deltagare

Om du har anmält dig men fått förhinder så kan du avanmäla dig här:

Vi har skickat en avanmälningslänk till din e-postadress, slutför avregistreringen genom att följa länken.

Årsmöte Automation Region

Västerås den 15 mars med inspirerande föreläsning

Välkommen till Automation Regions årsmöte 2023, som den här gången genomförs på Steam Hotel i Västerås med efterföljande mingel. Vi följer upp det gångna året och diskuterar hur vi på bästa sätt kan stödja utvecklingen av den svenska industrin framöver.

Mötet är öppet för alla som är intresserade men det är endast en representant från varje medlemsföretag som har rösträtt (kallelse skickas ut separat).

Årsmötet startar klockan 13:15 och förväntas pågå i cirka 30-40 minuter, därefter följer en inspirerande föreläsning och mingel. Om du inte kan komma till Västerås så finns det möjlighet att delta via webbsändning.

Denna inbjudan uppdateras men det går bra att anmäla sig redan nu.

Praktisk information