När du anmäler dig till denna aktivitet så kommer ditt namn och din organisation visas i en offentlig deltagarlista, se ovan "Vilka kommer?". Syftet är bland annat att skapa goda förutsättningar för nya kontakter mellan deltagare, arrangörer och talare. Deltagarnas namn visas fram till 30 dagar efter genomförandedatum. Genom att markera rutan nedan kan du välja att anmäla dig utan att visa ditt namn i den offentliga deltagarlistan.

Namn Organisation
En deltagare från ABB
Johan Lindström AQ Engineering AB
Daniel Boqvist Automation Region
Elin Glimberg Automation Region
Johan Swärd Camatec Industriteknik AB
Erika Olsson MDU
Sara Olofsson Mälardalens universitet
Erik Janze Pepperl+Fuchs AB
Kristina Lind Quintus Technologies
Christer Alzén Region Västmanland
Maria Folkesson Regionala utvecklingsförvaltningen Region Västmanland
Totalt 11 deltagare

Om du har anmält dig men fått förhinder så kan du avanmäla dig här:

Vi har skickat en avanmälningslänk till din e-postadress, slutför avregistreringen genom att följa länken.

Attrahera, behåll och utveckla talangfulla medarbetare

Lunchseminarium · fysiskt · 18 april 2023

Vill du säkerställa kompetensförsörjningen i din organisation? Följ med oss under en inspirerande timme där du får handfasta tips och verktyg som gör det enklare att arbeta med den viktigaste av resurser – medarbetaren.

Varmt välkommen till vårt seminarium på temat människor och kompetens där våra talare delar med sig av hur du kan arbeta strategiskt för att säkerställa kompetensförsörjningen i din organisation – oavsett om du tillhör ett litet eller stort företag.

Elin Spector berättar om hur hon och teamet på ABB arbetar för att attrahera och behålla sina talanger. Hon delar med sig av konkreta tips på hur du kan arbeta med frågan på ditt företag – oavsett hur stor eller liten organisation du verkar i.

Patrik Sanneklint är näringslivsstrateg på Invest Västerås, och arbetar med frågor inom kompetensförsörjning. Han kommer att berätta om hur Västerås stad lägger upp strategin för att locka och behålla arbetskraft. Kompetensförsörjningen spelar stor roll för att Västerås ska vara en attraktiv stad att bo i, besöka och driva företag i.

Program

  • 11:30 – Lunch
  • 12:00 – Automation Region hälsar välkomna
  • 12:05 – Attrahera talang med enkla medel
  • 12:30 – Strategisk kompetensförsörjning - Västerås stad om satsningen
  • 13:00 – Avslut

Praktisk information