Möt oss på Elmia Automation

Den 14-17 maj genomförs branchmässan Elmia Automation i Jönköping. Genom vårt samarbete med mässan ansvarar vi på Automation Region för seminarieprogrammet på automationsscenen. Där presenterar vi experter och paneldiskussioner med fokus på utvecklingen av en smart, hållbar och omställningsbar industri.

Precis som tidigare år erbjuder vi även konceptet Automationscentralen, där vi erbjuder vägledning till företag som vill investera i automatisering och robotisering. Företag kan ta med sig sina frågeställningar och få hjälp av erfarna automationsexperter från våra samverkanspartner MITC, Robotdalen och Visual Lift.

Seminarieprogrammet presenteras inom kort och vi återkommer även med mer information om Automationscentralens erbjudande.

Elmia Automation har arrangerats sedan 2012 och utställarna utgörs till stor del av systemintegratörer samt robot- och komponentleverantörer. Automation Region är på plats under hela mässan och vi ser fram att skapa nya kontakter och även möta våra medlemsföretag, samarbetspartner och övriga vänner.

Kontakta gärna Peter Barkenskiöld om du har frågor, eller om du vill boka ett möte under mässan. Vi ses!