Möjligheter att internationalisera för svenska techbolag

Informationsmöte om Leap Accelerator · 24 mars 2022

Automation Region arbetar tillsammans med Business Sweden och det strategiska innovationsprogrammet PiiA för att stärka den svenska IndTech-branschen. Ett mål för samarbetet är att hjälpa svenska tech-bolag att öka sin globala försäljning och därför bjuder vi in till en digital träff för att berätta om Business Swedens exportcoaching och affärsutvecklingsprogrammet Leap Accelerator.  

Inbjudan riktar sig särskilt till svenska industriella techbolag och vi kommer att presentera möjligheter och förutsättningar för att delta i programmet. Under mötet finns också möjlighet att ställa frågor till PiiA:s programkontor om programmets utlysningar och ytterligare möjligheter att samarbeta inom ramen för PiiA.

Affärsutvecklingsprogrammet Leap Accelerator ger tech-startups ett fokuserat sätt att rikta in sig på de mest lovande marknaderna och programmet är kostnadsfritt för de företag som kvalificerar sig. Efter att ha slutfört programmet kommer du vara redo att utveckla dina globala affärer med din egen skräddarsydda marknadsplan. Din analys och plan utförs med utgångspunkt i data samt insikter från Business Swedens globala experter.

Genom detta initiativ vill vi bidra till att svenska IndTech-bolag lyckas ännu bättre på den globala marknaden. Välkommen!

Praktisk information

Datum: Torsdag den 24 mars 2022
Tid: Klockan 14:00 till 14:45 · Lägg till i kalender
Plats: Digitalt via Teams
Upplysningar:

Kontakta Catarina Berglund, catarina.berglund@automationregion.com