Vad kan Sverige lära av Kaliforniens innovationssystem?

IVA Konferenscenter i Stockholm eller via länk · 9 mars

Välkommen till ett frukostseminarium där du ges nya perspektiv kring innovation och nationellt samarbete. Värdar för seminariet är IVA tillsammans med iHubs Sweden.

Du möter Mary Walshok, IVA-ledamot och professor vid University of California, som delar med sig av sina erfarenheter från det framgångsrika innovationssystemet i Kalifornien. Presentationen följs upp av Maria Rankka, IVA-ledamot och entreprenör som reflekterar över hur Sverige kan inspireras att skapa verklig nytta av fler svenska innovationer.

Avslutningsvis berättar Catarina Berglund och Magnus Bårdén, direktörer för den nationella systeminnovationsplattformen, iHubs Sweden, om sitt arbete med att stärka Sverige som innovationsland. Ett koncept som bygger på att mobilisera regionala styrkor och fästen för innovation för att lyckas på den globala marknaden.

Automation Region är en av initiativtagarna till iHubs Sweden som samlar innovationsmiljöer, strategiska innovationsprogram och kluster för stärkt nationellt samarbete och internationell impact.

Läs mer och anmäl dig till seminariet hos IVA →

Praktisk information

Datum: Torsdag den 9 mars 2023
Tid: Klockan 08:00 till 09:00 · Lägg till i kalender
Plats: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm eller via länk · Karta
Upplysningar:

Vill du veta mer eller engagera dig – kontakta Catarina Berglund