Aktiviteter i vårt nätverk

Notis · 2018-02-27

Det händer mycket hos Automation Regions medlemmar och samarbetspartner. Här tipsar vi om ett antal kommande aktiviteter som erbjuder kunskapshöjning inom digitalisering och dessutom en ny rekryteringsmässa för teknikjobb.

Informationsträff om NorthSpawn

Under hösten 2018 genomförs NorthSpawn – ett gamingevent med LAN, e-sportsturneringar, hackathons med mera. Initiativet kommer från ett antal företag som vill skapa nya kontaktytor mellan näringslivet och den kompetens som finns inom spelvärlden. Den 13 mars klockan 07.30 arrangeras en informationsträff på Corner, Hotel Plaza i Västerås, för företag som vill engagera sig i projektet.

Begränsat antal platser, anmälan senast den 9 mars

Smart industri besöker Örebro

Den 13 mars arrangerar IVA en heldag om digitalisering inom projektet Smart industri. Förmiddagen ägnas åt ett studiebesök på joint-venturebolaget AMEXCI i Karlskoga och under eftermiddagen arrangeras föreläsningar och mingel i Örebro. Aktiviteten är kostnadsfri.

Mer information och anmälan

Acando Capable Business

Den 15 mars arrangerar Acando ett eftermiddagsseminarium i Västerås om digital utveckling. Lär dig mer om molnbaserade affärssystem, advanced analytics, GDPR med mera. Medverkande föreläsare är bland andra författaren Staffan Ehde och Ola Reppling, affärsutvecklare på Microsoft.

Mer information och anmälan

Life Sciences Forum

Den 10 april arrangerar Rockwell Automation ett heldagsseminarium i Stockholm om implementering av Industry 4.0 inom Life Sciences-industrin. Skaffa kunskap och dela erfarenheter med experter och branschkollegor om de utmaningar och möjligheter som Life Science-tillverkare står inför.

Mer information och anmälan

Tech Job Fair Västerås

Den 15 maj lanserar Arbetsförmedlingen i samarbete med Automation Region en ny rekryteringsaktivitet för talanger och företag inom teknikbranchen. Företag ställer ut kostnadsfritt och talanger är välkomna utan anmälan.

Mer information och registrering för företag som behöver rekrytera