Aktuellt hos medlemmar och partner

Notis · 2015-12-22

Händer det något intressant i din verksamhet som du tror kan passa i Automation Regions nyhetsbrev? Välkommen att kontakta Anna Sandberg, anna.sandberg@automationregion.com.

Susanne Timsjö förstärker PiiAs programledningen

Susanne Timsjö och Anders OE Johansson

Från och med den första januari 2016 tillträder Susanne Timsjö som vice programchef för det strategiska innovationsprogrammet PiiA, Processindustriell IT och Automation. Susanne kommer närmast från ABB där hon är ansvarig för området User Experience i Sverige.

– Mitt mål har hela tiden varit att arbeta med automation som helhet och skapa en naturlig länk mellan slutanvändare-kund-produktutvecklare. Nya produkter och tjänster bör både vara roliga, enkla och effektiva att använda, säger Susanne Timsjö.

Läs pressmeddelandet från PiiA

Motion Control laddar för ElektronikExpo

Medlemsföretaget Motion Control förbereder som bäst den tionde upplagan av ElektronikEXPO. Mässan vuxit stadigt sedan starten och 2016 års upplaga genomförs torsdagen den 19 maj.

– Vår målsättning är att erbjuda besökarna ett lokalt och lättillgängligt sätt att skaffa sig den senaste informationen från branschen. Vi tror på den lokala mässan som kompletteras med intressanta och aktuella föredrag, säger mässkoordinator Mikael Olsson.

Läs pressmeddelande om ElektronikExpo 2016