Aktuellt hos medlemmar och partner

Notis · 2016-09-30

Händer det något intressant i din verksamhet som du tror kan passa i Automation Regions nyhetsbrev? Tipsa gärna oss! 

Internationaliseringscheckar att söka

Västmanland

Nu har mindre företag i Västmanland chans att söka ekonomiskt stöd för internationalisering. Initiativet koordineras av det internationaliseringsråd som har startats av Handelskammaren Mälardalen tillsammans med Almi/EEN, Business Sweden och Automation Region.

Intresseanmälan skickas in senast den 11 november och sedan bedömer internationaliseringsrådet om företaget är aktuellt för stöd. Det slutgiltiga beslutet tas av Länsstyrelsen Västmanland.

Fyll i en intresseanmälan »

Invigning av SynerLeap

I samband med ABB Corporate Reseach 100-års jubileum invigdes den nya tillväxthubben SynerLeap. Målet med det nya samarbetet är att påskynda utveckling och göra det möjligt för små teknikföretag att expandera på en global marknad, inom områden som industriell automation, robotteknik och energi.

Läs mer på Västerås Science Parks hemsida »

byBrick bjuder in till frukostseminarium om VR

Precis som mikrodatorn, Internet och våra smarta telefoner beskrivs ofta Virtual Reality som ett paradigmskifte. byBrick bjuda in till ett frukostseminarium med introduktion i VR-tekniken och tankar om hur den kan användas inom marknadsföring, försäljning, utbildning och utveckling av framtidens digitala tjänster. Seminariet genomförs hos byBrick på Sturegatan 54 i Stockholm, den 13 oktober med start klockan 08.00.

Mer information och anmälan »