Aktuellt hos medlemmar och partner

Notis · 2016-06-30

Händer det något intressant i din verksamhet som du tror kan passa i Automation Regions nyhetsbrev? Välkommen att kontakta Anna Sandberg, anna.sandberg@automationregion.com.

USA-seminarium den 7 september

Affärsplan Västmanland

Västmanlands Internationaliseringsråd bjuder in till USA-seminarium med fokus på marknad, affärer och investeringar. Bland de medverkande finns representanter från Amerikanska ambassaden i Stockholm, Amerikanska Handelskammaren i Sverige med flera. Seminariet genomförs på expectrum den 7 september klockan 8.30 till 12.00.

Mer information och anmälan

Heldag om smarta elnät den 14 september

Mälarenergi

Hur ska Mälarenergi bygga ett smart elnät? Under förmiddagen berättar Mälarenergi Elnät om ett antal pågående interna projekt inom området smarta elnät. Eftermiddagen gästas av flera externa talare som diskuterar smart elnät i ett större sammanhang. Seminariet genomförs på expectrum den 14 september.

Mer information och anmälan

Boka utställarplats på Jobb Shop

Den 18 september arrangeras Jobb Shop, rekryteringsmässan för ingenjörer, på expectrum i Västerås. Förra årets mässa samlade 20 utställare och över 300 arbetssökande och aktiviteten fick fina recensioner från såväl besökare som utställande arbetsgivare.

Läs mer om Jobb Shop och boka utställarplats

PiiA Summit den 9-10 november

PiiA Summit 2016

PiiA Summit är en kostnadsfri konferens för företag och forskningsparter som vill medverka till strategisk förnyelse inom processindustriell IT och automation. Vi fokuserar framför allt på innovationer, forskningsprojekt och framtidens kompetens.

Mer information och anmälan