Aktuellt hos medlemmar och partner

Notis · 2016-01-29

Händer det något intressant i din verksamhet som du tror kan passa i Automation Regions nyhetsbrev? Välkommen att kontakta Anna Sandberg, anna.sandberg@automationregion.com.

Nominera kandidater till "Årets arbetsgivare"

Vid företagsgalan Guldstänk delar Jobba i Västerås ut hederspriset "Årets arbetsgivare”. Priset går till en organisation som skapar stolthet och lojalitet hos sina medarbetare och som på det sättet bidrar till en stärka den lokala arbetsmarknaden. Guldstänk arrangeras på konserthuset i Västerås den 10 mars och kandidater till utmärkelsen kan nomineras fram till den 10 februari.

För mer information och nominering, kontakta Anna Bäckman, anna@jiv.se eller 070-739 92 96.

Alten och Linköpings universitet i RoboCup

Det tävlande laget från Linköpings universitet

I sommar deltar Linköpings universitet tillsammans med Alten i fotbolls-VM för robotar i Tyskland. Tävlingen RoboCup, som i år arrangeras för tjugonde gången, har som mål att år 2050 slå de mänskliga världsmästarna i fotboll. Det är en lång väg kvar, men forskningen inom AI och robotik går bekant snabbt framåt. Laget från Linköping söker sponsring för att täcka kostnader för sin medverkan i Tyskland, ett utmärkt tillfälle för automationsföretag att synas i ett positivt sammanhang!

För mer information, kontakta lagledare Fredrik Löfgren, frelo223@student.liu.se.