Aktuellt hos medlemmar och partner

Notis · 2016-10-31

Händer det något intressant i din verksamhet som du tror kan passa i Automation Regions nyhetsbrev? Tipsa gärna oss!

Internationaliseringscheckar att söka

Västmanland

Nu har mindre företag i Västmanland chans att söka ekonomiskt stöd för internationalisering. Initiativet koordineras av det internationaliseringsråd som har startats av Handelskammaren Mälardalen tillsammans med Almi/EEN, Business Sweden och Automation Region.

Intresseanmälan skickas in senast den 11 november och sedan bedömer internationaliseringsrådet om företaget är aktuellt för stöd. Det slutgiltiga beslutet tas av Länsstyrelsen Västmanland.

Fyll i en intresseanmälan »

PiiA Summit den 9-10 november

PiiA Summit 2016

PiiA Summit är en kostnadsfri konferens för företag och forskningsparter som vill medverka till strategisk förnyelse inom processindustriell IT och automation. Vi fokuserar framför allt på innovationer, forskningsprojekt och framtidens kompetens.

Mer information och anmälan »

Måltidsresan – temadag den 23 november

Styrkeområdet Välfärd och Hälsa bjuder in till en temadag med målet att identifiera tekniska lösningar som kan förbättra måltidsprocessen för personer som behöver hjälp med mat i hemmet. "Måltidsresan" genomförs på Mälardalens högskola i Västerås den 23 november klockan 09.15-16.15.

Mer information och anmälan »

HUB2016 – Västerås den 24 november

HUB 2016

Tillsammans med Christina Lampe-Önnerud, Johan Söderström, Anna Vadasz Nilsson och 350 deltagare diskuterar HUB2016 energibranschens förutsättning för hållbar urbanisering. Svensk energiteknik – och svensk energibransch – är idag världsledande. Hur ser det ut imorgon?

Mer information och anmälan »

Save the date: julmingel på expectrum den 14 december

Julmingel på expectrum

Hur firar vi jul på expectrum? Som en midsommarafton, som ett kemiexperiment eller som en klassisk julmarknad? Boka in den 14 december med start klockan 16.00 så får du se. Inbjudan med mer information kommer inom kort. God jul!