Automation Expo i Nyköping den 20 september

Notis · 2012-08-31

Dags för ett spännande Automation Expo i Nyköping – som vanligt är det fritt inträde, så boka in din eftermiddag redan nu för den 20 september 11:00-15:00! Automation Expo genomförs i enkelhetens tecken som en trivsam mötesform där ingen föranmälan för dig som besökare krävs och där vi bjuder på fika och lättare förtäring, allt för att skapa en attraktiv mötesplats för branschens kunder och kollegor! Den här gången håller vi till hos Schneider Electric i Nyköping (Thorsmanfabriken, Tillverkarvägen 2, Arnö Industriområde). Programmet ser ut så här:

12:00 – Karolina Winbo, Automation Region, och Georg Lange, Schneider Electric, hälsar välkommen med en kort introduktion till företaget. Med jämna mellanrum under dagen genomför sedan alla utställare en ”speed introduction” till respektive företag.

12:15 – Magnus Berg från SSAB berättar om ”Utmaningar för SSAB i Oxelösund” Klockan 13:00 och 14:00 erbjuds en rundtur i Schneiders fabrik med fokus på energibesparingar (max tio personer per tillfälle). 14:45 körs om behov finns ett uppsamlingsheat på rundturen. Änmäl dig på www.automationregion.com!