Automation Expo på Pfizer

Notis · 2014-09-29

Den 18 september gästade Automation Region med ett antal medlemsföretag Pfizer i Strängnäs. Det var åter igen dags för Automation Expo med en potentiell slutkund som värd. 

Tidigare expon har arrangerats hos bland andra Scania och Seco Tools. Den här gången fanns 17 utställande företag på plats och vi räknade till drygt 100 intresserade besökare. Pfizers hörsal iordningställdes till utställningshall och när expot öppnade fylldes lokalen av ett trivsamt automationssurr som kunde höras långt ut i korridoren.

I anslutning till expot höll Benny Nordenbrink, Camilla Holmgren och Marcus Richardsson från Pfizer ett föredrag om företagets verksamhet och de utmaningar som de står inför. Pfizer är ett av världens ledande läkemedelsföretag med fler än 90 000 anställda i 150 olika länder. Företagets viktigaste målsättning är att bidra till att människor får ett längre och friskare liv och det uppnås genom ett innovativt arbetssätt och effektiva automationslösningar.

Automation Expo utgör ett utmärkt tillfälle för Automation Regions medlemmar att träffa nya kunder och underhålla kontakten med befintliga samarbetspartner. Flera goda samarbeten och affärer har startat med ett möte på ett av våra expon. Nästa Automation Expo kommer att hållas på Orkla Foods i Kumla den 13 november – mer information kommer snart!

Vill du stå som värd för ett Automation Expo? Ditt företag står för lokal och ett kortare föredrag och vi bjuder in utställande företag och besökare. Ni behöver inte vara medlemmar i Automation Region för att stå som värd. Låter det intressant? Kontakta Anna Sandberg som är ansvarig för Automation Regions expon, 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Automation Expo på Pfizer