Automation Expo på Westermo Teleindustri

Notis · 2015-02-27

Den 12 februari välkomnade medlemsföretaget Westermo Teleindustri 16 utställare och totalt 90 besökare till sin anläggning i Stora Sundby. Automation Region arrangerade årets första expo som samlade flera av regionens ledande automationsföretag. Vid montrarna surrade det av samtal och besökarna intresserade sig för den teknik som utställarna visade.

Lars-Ola Lundkvist, vd på Westermo, presenterade företagets verksamheten och berättade bland annat att företaget satsar på sin utvecklingsavdelning och återinvesterar i innovation och forskning. De arbetar med hela kedjan från idé till färdiga produkter och tjänster, vilket gör att de med stolthet kan märka sina produkter "Made in Sweden". Lars-Ola betonade att det är ett framgångs­koncept som håller i längden och som kommer att bidra till att göra Sverige ännu mer konkurrenskraftigt.

Under expot genomfördes även flera guidade visningar i fabriken. Responsen var mycket positiv och såväl besökare som utställare var nöjda när aktiviteten rundades av på eftermiddagen.

Det kommande året planeras fem Automation Expo och målsättningen är att även fortsättningsvis genomföra dem ute hos slutkunder. Håll utkik på hemsidan för information om kommande expon!

Bilder från Automation Expo på Westermo Teleindustri. Fotograf: Magnus Jansson.
Foto: Magnus Jansson