Automation Region på Tekniska Mässan!

Notis · 2010-09-30

Den 19-22 oktober arrangeras Tekniska Mässan i Stockholm med fokus på automation och effektiv produktion i tillverkningsindustrin. Hela verktygsmaskinbranschen är på plats tillsammans med robotar, automationslösningar, säkerhetssystem, underhåll och all övrig produktionsutrustning för hållbar produktion i världsklass. Vi från Automation Region är förstås också på plats och informerar om vår verksamhet – du hittar oss i Tekniska Mässans projektmonter!

Men vi erbjuder mer än så, bland annat Robot- & Automationskonferensen 20-21 oktober:

Automation och Robotteknik för hållbar produktion i världsklass!
Utnyttja vårt erbjudande till Automation Regions medlemmar att utbilda sig inom automation och robotik! Lär dig det senaste om automation, robotik och effektiv produktion på Nordic Conference on Robotics & Automation. Konferensens fokus är att lyfta fram automation och robotteknik i praktiken. Robotar är högintressant för många företag och allt fler inser att automatisering behövs för att kunna behålla och utveckla effektiv produktion i tillverkningsindustrin. Här får du lära dig hur du kan utveckla och effektivisera din verksamhet för att vara konkurrenskraftig på en global marknad!

Specialerbjudande till konferensen: Klicka här!

Mingel i Stockholms Stadshus

Den 20 oktober klockan 19:00 är talare och deltagare välkomna på mottagning och mingel i Stockholms Stadshus. Vi serveras en buffé med svenska specialiteter i en historisk atmosfär. I besöket ingår också en guidad visning av Blå Hallen, Gyllene Salen och hela den praktfulla Stadshusbyggnaden.

Klicka här för att skriva ut din kostnadsfria entrébiljett till mässan (ange kod: 0340)!

Klicka här för program till konferensen!