Bortom telefoner och surfplattor

Notis · 2011-08-31

Den 21 september arrangeras i Kista den första svenska konferensen om nya tillämpningar för Android. Androids allt större andel av marknaden för telefoner, surfplattor och andra handhållna enheter har gjort Android-kompatibel hårdvara allt billigare. Detta i kombination med enkelheten att utveckla för plattformen gör det möjligt att använda Android inom helt nya områden. De första exemplen på Android i inbyggda system har redan nått marknaden. Runt hörnet ligger användandet av Android inom industrin.

Arrangemanget erbjuder en mötesplats för företag, utvecklare, konsulter och forskare: ett forum för diskussioner om vad som kan göras idag och vad som kommer att vara möjligt i framtiden. Programmet kommer att vara späckat med framstående utvecklare, branschexperter och ledande forskare.

Konferensen arrangeras av SICS (Swedish Institute of Computer Science), Elektroniktidningen, Swedsoft och Automation Region. Deltagaravgiften är 600 kronor inklusive moms, platsen är Electrum, Isafjordsgatan 22, Kista. Simple Signup används för registreringen; gå till http://simplesignup.se/event/7357. Hjärtligt välkommen!