China Today – Business Forum

Notis · 2011-08-31

Är du företagare som vill att ditt företag ska expandera? Vill du utveckla internationella projekt? Är du intresserad av internationell och effektiv match-making? I månadsskiftet september-oktober kommer en stor kinesisk delegation till länet. Det ges en möjlighet för länets företag att presentera sitt företag och söka affärskontakter den 30 september i Västerås på ett Business Forum.

China Today är den största kulturfestival som Kina arrangerar i Sverige och har planerats i Kina under 2 års tid. Mellan den 29 september och 2 oktober kommer det att ske ett unikt event i Västerås; en kombinerad Kulturfestival och Business Forum med fokus på innovation och hållbar utveckling.

Business Forumet fredagen den 30 september erbjuder alla deltagare ett praktiskt ”know-how”-paket med stöd kring hur ditt företag kan nå den kinesiska marknaden, en unik exponeringsmöjlighet som förberedelse för internationalisering. Du får möta högskolor, kunder, investerare och partner från andra sidan jordklotet. Mer information hittar du på www.madeinvasteras.com.