En oväntad jul på expectrum

Notis · 2014-12-19

Den 10 december slog 22 av länets samverkansorganisationer upp portarna till årets julmingel. Det traditionsenliga minglet, som tidigare arrangerats av Automation Region med partners, omvandlades till ett större arrangemang – An unexpected Christmas at expectrum – som lockade drygt 460 personer till expectrum i Västerås. Det digra programmet inleddes av Handelsforskaren Micael Dahlen som pratade om livets egenheter och människans självcentrering.

Under kvällen genomfördes inte mindre än två prisutdelningar. Svenskt Näringsliv presenterade tävlingen ”Västmanlands mest företagsamma person” där fem personer på förhand var nominerade till titeln. Efter omröstning och juryarbete utsågs Tony Blomqvist på företaget Personstöd Mälardalen till vinnare. Kulturstiftelsen Arty delade ut ”Arty Award” till Postart.se som drivs av konstnärsduon Rispling & Reuter. De har skapat ett nytt sätt att sälja och sprida sin konst genom en digital ateljé.

Komikern Johnny Sundin gästade julminglet som ”galenkonsulten” och höll en uppskattad föreläsning om hur det är möjligt att effektivisera sitt företagande och hitta kreativa affärslösningar. Med föredraget ”Future Business in the Future” intog han scenen och förbryllade publiken som hade svårt att avgöra om det var en karikatyr eller en seriös föreläsare som stod på scenen.

Mellan akterna serverades glögg, julmust och tilltugg. Stämningen var god och det kryllade av skumtomtar. Kvällen avrundades lagom sent och de deltagande organisationerna önskade kunder och partners en god jul och ett gott nytt år!

Julmingel 2014

  1. Fullt hus på expectrum när Handelsforskaren Micael Dahlen inledde kvällen.
  2. Nej Karolina, det är inte ett riktigt barn.
  3. Västmanlands mest företagsamma person visade sig vara Tony Blomqvist på företaget Personstöd Mälardalen.