Exportrådet på gång i Västerås

Notis · 2012-08-31

Affärsmöjligheter inom norsk offshore – 14 september
Vi erbjuder en djupdykning inom offshore, varv och tillverkande industri. Under morgonen får ni en bild av aktörerna inom branschen och deras underleverantörer, vilka krav ställer de på sina underleverantörer och vad man ska tänka på när man sätter priser. Mötet är kostnadsfritt.

Kurs i Exportteknik – 18 september
För att lyckas med en exportaffär är det viktigt att i förväg sätta sig in i de exporttekniska frågorna. Detta heldagsseminarium ger en helhetsbild och vägledning i praktiskt exportarbete samt tips på hur du med smidig och effektiv hantering av handelsprocedurerna minimerar kostsamma överraskningar. Föreläsare är några av Exportrådets specialister inom exportteknik. Kostnaden för seminariet är 5 900 kronor exklusive moms.

Affärsmöjligheter söder om Sahara – 20 september
Sju av de tio snabbast växande länderna i världen finns i Afrika söder om Sahara. Affärsmöjligheterna för svenska företag är många och utvecklingen har bara börjat och i en ny studie från Exportrådet presenteras dessa affärsmöjligheter – allt från jordbruk till IT- och telekom. Mötet är kostnadsfritt.

För mer information och anmälan se kalendariet på www.swedishtrade.se.