Gemensam monter på M.A.X och Scanautomatic/Processteknik

Notis · 2012-06-29

Under hösten 2012 arrangeras två viktiga branschmässor – M.A.X, Manufacturing & Automation Expo, på Stockholmsmässan och Scanautomatic/Processteknik på Svenska Mässan i Göteborg. Automation Region satsar på båda mässorna och nu bjuder vi in våra medlemsföretag att medverka tillsammans med oss!

För Automation Region är det angeläget att medverka vid de två stora automationsmässorna som går av stapeln under hösten. Vi har bokat en Automation Region-monter på respektive mässa där vi kommer att presentera nätverket, regionen och våra medlemsföretag. Dessutom skapar vi ett antal mindre utställningsplatser som vi erbjuder till våra medlemmar – ni bestämmer själva om ni vill boka in er på den ena eller på båda mässorna. Genom att hyra en plats i Automation Regions monter får du bra exponering på en central plats i mässhallen till en förmånlig kostnad. Monterplanering och möblering ingår och vår förhoppning är också att en gemensam monter bidrar till fler samarbeten, affärsmöjligheter och trevliga samtal. Automation Regions monterpaket för medlemsföretag på M.A.X och Scanautomatic/Processteknik innehåller:

  • Del i gemensam monter, med en egen yta om cirka sex kvadratmeter
  • Skyltning i montern med logotyp och företagsbeskrivning
  • Tillgång till gemensam bar för samtal och förfriskningar
  • Draghjälp i marknadsföringen inför mässan.

Kostnad för monterpaketet är 9 500 kronor exklusive moms per mässa. Boka din plats redan nu på www.automationregion.com!