Hög kvalitet på årets rekryteringsmässa

Notis · 2014-09-28

Jobb Shop 2014

Den 21 september genomfördes Jobb Shop för fjärde året i rad. Sveriges största rekryteringsmässa för ingenjörer hölls i Aros Congress Center i Västerås med 24 utställande företag med rekryteringsbehov. 

I vimlet i utställningshallen kunde besökarna träffa cheferna för Västerås största företag – Johan Söderström på ABB, Johan Hallén på Westinghouse, Klas Wåhlberg på Bombardier och Niklas Gunnar på Mälarenergi.

Besökarna kom bland annat från Västerås, Örebro, Stockholm, Uppsala, Enköping och Eskilstuna men mässan besöktes även av ingenjörer från andra länder, till exempel Australien och Indien. Utställarna uppger i efterhand att mässan höll hög kvalitet, med intressanta profiler på de arbetssökande. Flertalet av företagen kommer också gå vidare med intervju av de kandidater som de träffade på Jobb Shop.

Jobb Shop arrangeras av Västerås Science Park, Automation Region, Jobba i Västerås, Järnvägsklustret och Västerås Stad. Vi önskar alla kandidater och deltagande företag lycka till i den fortsatta rekryteringsprocessen!