Inbjudan till DigiFuture

Notis · 2017-11-30

MITC i samarbete med bland andra Automation Region erbjuder DigiFuture – ett program för företag som vill påbörja sin digitaliseringsresa. Med hjälp av coacher och experter inom digitalisering tar du ditt företag från idé mot kravspecifkation. Den 16 januari startar en ny omgång av Digifuture för företag i Västmanland.

DigiFuture består av coachning på det egna företaget samt gemensamma träffar med andra företag. Programmet ska öka kompetens, lärande och utvecklingsförmåga, men även guida de deltagande företagen till fortsatt stöd.

Programmet riktar sig till industriföretag och industrinära tjänsteföretag i Sörmland och Västmanland. DigiFuture är en utmärkt fortsättning för företag som har medverkat i KickStart digitalisering, men passar även för företag som ännu inte har påbörjat sin digitaliseringsresa.

Vill du veta mer?

Niklas Olsson · niklas.olsson@mitc.nu · 070-323 22 10
Anna Bird · anna.bird@mdh.se · 073-662 06 54
Mer information och startdatum finns på MITC:s hemsida www.mitc.nu
Hämta pdf-version av denna inbjudan

Under cirka tre-fyra månader vägleder coachen företaget från nulägesanalys till kravspecifkation för investering i digital teknik. Programmet körs i omgångar med fem företag i varje grupp och företagen får fyra gemensamma träffar och tre coachingstillfällen. Mellan träffarna erbjuds även coachning via Skype.