Indisk marknadsföringskompetens genom internship

Notis · 2016-01-29

Marknadsföringskompetens från Indien

Welingkar Institute (WeSchool) i Indien, med campus i Mumbai och Bangalore, är rankad som en av landets främsta Business Schools på masternivå. Genom ett utbyte med Mälardalens högskola är nu tre studenter i Sverige för utbildning och praktik. De söker praktikplatser inom marknadsföring, som är deras special­inriktning. Praktiken ska omfatta cirka två månader inom perioden april till juni. Nu har du som företagare chansen att få en av dessa resurser till ditt företag på internship.

Christer Nygren, universitetsadjunkt i innovationsteknik vid Mälardalens högskola, är en av de ansvariga för samarbetet med Welingkar Institute. Han har god insikt i de utmaningar som Automation Regions medlemsföretag möter inom affärsutveckling och menar att en student kan vara till stor hjälp.

– De tre studenterna som söker internship inom marknadsföring kan erbjuda stor nytta för företag som utvecklar nya affärsmodeller kring produkter och tjänster. För de företag som redan finns på plats i Indien eller strävar ditåt är detta även ett ypperligt tillfälle att få tillgång till kunskap om den indiska marknaden och kulturen, säger Christer Nygren.

För mer information om studenterna och praktiken, vänligen kontakta Christer Nygren, christer.nygren@mdh.se eller 016-15 51 24.