Kompetensrekrytering i Nederländerna

Notis · 2011-11-30

Tillsammans med Västerås Science Park och Jobba i Västerås arrangerar Automation Region en delegationsresa till Emigration Fair i nederländska Utricht den 11-12 februari 2012. Tanken är att ställa ut i en egen monter med presentation av regionen och medlemsföretagens vakanser. Här kan även företag som valt att inte närvara på plats marknadsföra sig med eget material mot en kostnad av 1 000:-.

För de företag som väljer att följa med på mässan är självkostnadspriset för en standardmonter på 8 kvm – inklusive ett möbelset – 20 000:-. Det finns även en möjlighet att dela på en monter för de företag som är intresserade; kontakta oss för mer information. Vi har också bokat fyra olika seminariepass då vi synliggör Mälardalsregionen ur ett arbetslivs- och privatlivsperspektiv. De företag som vill medverka i dessa program betalar 1 000:- extra för 10 minuters presentation per dag.

För resa och logi räknar vi med en kostnad på cirka 4 000:- per person; ett enkelrum kostar ungefär 800:- per natt och flygpriset är i dagsläget cirka 1 600:- tur och retur. Meddela oss hur många ni blir så ordnar vi med resan! Mässan pågår 11-12/2 men vi planerar att resa ner på kvällen den 10e februari.

För er som anmäler sig, alternativt vill skicka med informationsmaterial, bjuder vi in till ett planeringsmöte den 12 december klockan 14:00 i Jobba i Västerås lokaler i det lilla röda huset till vänster om restaurang Bellman. Då pratar vi om hur vi vill marknadsföra oss inför mässan (något som fördelas mellan deltagarna), alla praktiska detaljer och även om material till en presentationsfolder att dela ut. Sista datum för anmälan är första veckan i december – kontakta helena.jerregard@automationregion.com.