Låt en student lösa ditt problem

Notis · 2019-09-30

Mälardalens högskola bjuder in till Exjobbsdagar i Västerås den 17 oktober och i Eskilstuna den 24 oktober. Du som arbetsgivare i privat eller offentlig sektor har då möjlighet att personligen knyta kontakter och träffa studenter med rätt kompetens – kanske en framtida medarbetare.

På Exjobbsdagen får du möjlighet att söka efter studenter som kan lösa de utmaningar ni har hos er. För vara med som utställare på exjobbsdagen krävs inget färdigt förslag för ett exjobb. Det räcker att ni har med en idé eller en utmaning ni behöver hjälp med att lösa.

– Många gånger har vi sett att det är studenterna som kommer med förslagen för exjobben, säger Gertrud Fager, projektledare för Exjobbsdagarna. Företagarna kan ibland vara fast i det vardagliga tänket medan studenterna kan se utmaningarna från ett annant perspektiv. Företagen och studenten kan då forma uppdraget tillsammans med examinerande akademi.

Låter det intressant? Boka en plats på Exjobbsdagarna, det är gratis för sig som är uppdragsgivare. Kontakta Gertrud Fager, gertrud.fager@mdh.se, 021-15 17 04, om du vill veta mer eller boka.

Läs mer om Exjobbsdagarna på MDH:s webb →