Mässdags – vi ses på Scanautomatic

Notis · 2022-10-14

Den 18 till 20 oktober, är Automation Region på plats i Göteborg för att delta på branschmässorna Scanautomatic och Processteknik. Vi finns i IndTech Lounge (B09:51) där vi tillsammans med PiiA och Svenska Mässan ansvarar för seminarieprogram, mingel och andra aktiviteter.

Möten och kunskapsutveckling i IndTech Lounge

IndTech Lounge är en öppen yta i mässhallen där vi gör plats för presentationer, möten, och praktiska exempel från industrin. Här hittar du en av mässans scener och vi skapar förutsättningar för möten och samtal. Genom strukturerad matchmaking i samarbete med Ignite sammanför vi också entreprenörer, finansiärer och storbolag.

Läs mer om aktiviteterna i IndTech Lounge →

Scenprogram

Seminarieprogrammet i IndTech Lounge bjuder på företagscase och teknikspaning inom mässornas tre huvudteman – hållbara lösningar, smart industri samt energi och elektrifiering. Automation Region och PiiA modererar och står för värdskapet.

Missa till exempel inte prisutdelningen av Automation Student den 18 okt klockan 12:00!

Här hittar du scenprogrammet →

Night Aut Liseberg den 18 oktober

Vi avslutar den första mässdagen på absolut bästa sätt – med mingel, roliga aktiviteter och middag på Liseberg. Välkommen till en exklusiv utekväll för automationsentusiaster. Ta chansen att knyta nya kontakter och diskutera snabba lösningar på samhällsutmaningarna under lättsamma former.

Föranmälan krävs – enbart ett fåtal platser kvar!

Mer information och anmälan →

Mingel med demo den 19 oktober

Vi rundar av dag två med mingel och teknikdemo i IndTech Lounge. Dryck och tilltugg dukas upp i baren kl. 15:30 och förutom att möta glada representanter från automationsföretag, akademi och innovationssystemet så har du möjlighet att spana in tre spännande teknikdemonstrationer. Nämligen solcellsbilen från MDU Solar Team, träningssimulatorer med vårt medlemsföretag byBrick samt visualisering av produktionsdata med vårt medlemsföretag Mindflower.

Läs mer om mingel med demo →

Hoppas att vi ses i Göteborg!