Möt oss på Scanautomatic & ProcessTeknik

Notis · 2018-09-28

Den 9-11 oktober flyttar vi på Automation Region alla tillgängliga resurser till mässan Scanautomatic & ProcessTeknik i Göteborg. Du hittar våra glada medarbetare i monter B03:61 och där finns även flera av våra medlemsföretag representerade:

  • byBrick
  • H&D Wireless
  • Invest Stockholm och Business Sweden
  • Unibap
  • Vobling

I montern har du bland annat möjlighet att testa olika varianter av virtual och augmented reality. Bekanta dig med intelligenta vision-system för robotar och titta närmare på ett system för smart inomhuspositionering. Du kan också utmana dina kollegor eller konkurrenter på en omgång av Williams klassiska flipperspel "Fish Tales" från 1992. Dessutom presenterar ABB Robotics VR-lösningar i Automation Regions monter, samtliga dagar klockan 14.30.

Skriv ut ditt kostnadsfria entrékort till mässan

Digimania

Den 10-11 oktober arrangerar Automation Region, Svenska Mässan och Ignite Sweden ett nytt koncept för startupbolag – Digimania. Entreprenörer inom AI, VR/AR, automation, robotik och IoT presenterar sina affärsidéer och möter potentiella kunder. Under onsdagen den 10 oktober genomför Ignite Sweden även en matchmaking där större bolag har möjlighet att boka möten med ett antal utvalda startuper.

För mer information, kontakta Stina Lantz, programchef på Ignite Sweden – stina@thingstockholm.com.

Night Aut

På kvällen den 9 oktober bjuder Automation Region in medlemmar, samarbetspartner och övriga vänner till en exklusiv festkväll på den nyöppnade restaurangen The Concept. Det finns ett fåtal platser kvar men på fredag den 5 oktober stänger vi biljettluckan.

Mer information och anmälan

Automation Summit

Konferensen Automation Summit samlar ledande beslutsfattare för att diskutera hur vi på bästa sätt kan investera i Sveriges industriella framtid. Årets upplaga genomförs den 9 oktober i Göteborg och som vanligt är det Automation Region, Svenska Mässan och IVA som arrangerar. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig.

Mer information och anmälan