Möt oss på Elmia Automation

Notis · 2024-04-04

Ska du på Elmia Automation? Det ska vi på Automation Region, och vi hoppas på att få träffa dig där! Mässan genomförs den 14-17 maj i Jönköping, i år med ett extra fokus på hållbar, smart och omställbar industri. Automation Region ansvarar för programmet på automationsscenen samt Automationscentralen med rådgivning för små och medelstora företag.

Paneldiskussion med Automation Region och inbjudna gäster under Elmia Automation 2022.

– Vi vill erbjuda en plats för människor att mötas, ta del av ny kunskap från olika domäner, skapa kontakter och diskutera nya intryck, säger Daniel Boqvist, Manager Business Operations på Automation Region. Det är möten och relationer som utgör grunden för vår gemensamma innovationskapacitet.

På Automationsscenen kan du ta del av presentationer, paneldebatter och intressanta företagscase. Här är ett axplock från programmet:

  • Smart industri genom automatisering – ABB Robotics
  • Effektiv produktion och förmåga att ställa om – Schunk Intec och Universal Robots
  • Hållbar industri – Kuka Nordic
  • Visualisering och digitala tvillingar – paneldebatt med Visual Sweden
  • AI inom industrin – MITC

Hela scenprogrammet hittar du här →

Precis som tidigare år erbjuder vi även konceptet Automationscentralen, där vi ger vägledning till företag som vill investera i automatisering och robotisering. Intresserade företag kan ta med sig sina case och få hjälp av erfarna automationsexperter från våra samverkanspartner MITC, Robotdalen och Visual Lift.

Elmia Automation har arrangerats sedan 2012 och utställarna utgörs till stor del av systemintegratörer samt robot- och komponentleverantörer. Automation Region är på plats under hela mässan och vi ser fram att skapa nya kontakter och även möta våra medlemsföretag, samarbetspartner och övriga vänner.

Det är kostnadsfritt at besöka mässan, du bokar din biljett här →

Kontakta gärna Peter Barkenskiöld om du har frågor, eller om du vill boka ett möte under mässan. Vi ses!