Möt våra talare på Automation Summit

Notis · 2022-11-08

Vår klassiska konferens Automation Summit är tillbaka i Västerås den 17 november. Det blir en dag fylld av inspiration, innovation och nätverkande, där vi tillsammans hittar nya vägar framåt – för industrins och för Sveriges bästa. Här presenterar vi talarna lite närmare.

Årets talare på Automation Summit, Tamara Carleton, Johan Rösler, Prachi Vakharia, Peter Landenberg och Lukas Wärend Ewerlöf.

Tamara Carleton – Radikal innovation

Om ni vill skala upp er vision till att bli större och djärvare, eller om ni vill bli en mer visionär organisation, är Tamara Carleton rätt person att lyssna på. Hon kommer att tala om vikten av att bygga moonshots – visionära, banbrytande projekt – och lyfter fram praktiska exempel för att komma igång.

Mer om Tamara Carleton på Linkedin →

Johan Rösler och Peter Landenberg– Automatiserade logistikcenter i framkant

Vad är de senaste snackisarna inom automation i logistikområdet? Peter Landenberg kommer berätta om automationstrender i stort och vad som händer inom logistikområdet generellt sett med utmaningar kopplat till materialbrist och frakt. Johan Rösler gör en överflygning av livsmedelssatsningarna som ICA, COOP och Axfood just nu genomför och gör nedslag i Dagabs stora logistiksatsning med ett logistikcenter i Bålsta för detaljhandel och e-handel. Gemensamt har Johan och Peter närmare 80 års erfarenhet inom logistik och lagerhantering.

Mer om Johan Rösler på Linkedin →
Mer om Peter Landenberg på Linkedin →

Prachi Vakharia – Investera i innovation

Womanium är en organisation som har skapats för att uppmuntra och stärka kvinnor inom vetenskap, teknik, matematik, ingenjörsvetenskap, utbildning och företagande. Lyssna till Prachi Vakharia, en av grundarna, som berättar om organisationsuppbyggnad och hur de förmår amerikanska myndigheter att investera i innovation.

Mer om Prachi Vakharia på Linkedin →

Lukas Wärend Ewerlöf – Nyckelspelare i ett framtida energilandskap

Världen ställer om till moderna energisystem. Lukas Wärend Ewerlöf arbetar med omvärldsbevakning inom marknad- som teknikutveckling och stöttar energibolag och större energikonsumenter med analyser och strategisk rådgivning. Presentationen kommer att handla om de utmaningar som elsystemet står inför och inom vilka områden som industrin kan bli en nyckelspelare i ett framtida energilandskap.

Läs mer om Lukas Wärend Ewerlöf på Linkedin →

Anmäl dig nu för att säkra din plats

Det finns fortfarande några platser kvar, mer information och anmälan hittar du här→

Varmt välkommen!