Nya medlemmar – Colly Components och Industriqompetens

Notis · 2014-02-28

Colly Components levererar komponenter och kompletta funktionslösningar till industrin. Viktiga kunder finns inom automotive, samt bland maskinbyggare och montörer. Företaget har 40 anställda och förutom huvudkontoret i Stockholm finns säljkontor i Norge och Finland.

– Vi har gjort en resa från att vara en specialiserad leverantör av fästelement till att nu profilera oss med helhetslösningar som inkluderar automation. Genom engagemanget i Automation Region vill vi lära känna våra branschkollegor bättre och utveckla nya samarbeten och affärsmöjligheter, säger Pär Ideström, försäljningschef Automation på Colly Components.

Industriqompetens Västra Mälardalen är verksamma inom bemanning, utbildning och företagsutveckling med fokus på teknikintensiva företag. De förmedlar också statliga utvecklingsmedel och är till exempel involverade i administrationen av det nya ramprogrammet Horizon 2020.

– Företagen i Automation Region ligger i framkant inom automation och produktionsutveckling. Vi vill vara med för att fånga upp nya tekniktrender och bättre kunna följa vilken kompetens som efterfrågas. Samtidigt hoppas jag att vi kan bidra med vårt kunnande inom utbildning och rekrytering, säger Monica Oldenstedt, vd på Industriqompetens.

Vi önskar Colly Components och Industriqompetens välkomna som nya medlemmar i Automation Region!