Nya medlemmar – Eskilstuna ElektonikPartner och Microc Automation

Notis · 2015-02-27

Logotyper för Eskilstuna ElektronikPartner och Midroc AutomationUnder februari har vi haft nöjet att välkomna förstärkning av Automation Region i form av två nya medlemsföretag.

Eskilstuna ElektronikPartner – EEPAB – erbjuder konstruktion av hård- och mjukvara, design av mönster­kort och tillverkning av kretskort. Företaget arbetar med ständiga förbättringar för att ge hög kundnytta och besitter kompetens inom produktutveckling som är baserad på erfarenhet från egen tillverkning. EEPAB är ett kunskapsföretag där kunder, leverantörer, medarbetare och maskiner samverkar som bärare av kompetens.

Midroc Automation AB är ett av Sveriges ledande automationsföretag med cirka 200 anställda på 9 orter i landet. Företaget verkar i alla industribranscher, från traditionell basindustri till infrastruktur, och hjälper sina kunder att effektivisera nyttjandet av resurser och öka sin konkurrenskraft. Midroc Automation ingår i en stor koncern men har etablerat ett lokalt förankrat arbetssätt som ger kunderna enkelhet och trygghet.

Bekanta dig med våra medlemsföretag och partner